viernes, 27 de mayo de 2011

Chicken Breasts With Honey Mustard/ Pechurinas con salsa de Miel y mostaza

Ingredients:

 4 skinless, boneless chicken breasts
1 cup all-purpose flour
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
3/4 cup of milk
1 cup vegetable oil for frying

HONEY MUSTARD:  1/2 cup honey + 1/4 cup Dijon Mustard

First we´ll cut the chicken into tiny strips and we´ll mix  the flour, salt and pepper in a shallow bowl..  Dip the chicken in milk and roll in flour mixture to coat well.  Place the chicken on waxed paper.  Pour 1/4 inch of oil into a large heavy skillet and heat over medium-high heat to 350 F; then divide chicken into batches and fry until golden brown.

Ingredientes:

4 Pechugas de pollo sin hueso
1 taza de harina de trigo
1/2 cdta de sal
1/4 cdta de pimienta
3/4 taza de leche
1 Taza de Aceite de freír
Para la salsa de Miel y Mostaza:  1/2 taza de miel y 1/4 taza de mostaza dijon, las cuales hay que mezclar al menos con un día o dos de antelación

Cortaremos las pechugas en trocitos y pasaremos primero por la leche y luego por la mezcla de la harina para luego proceder a freír en aceite bien caliente hasta que las mismas estén doradas y crocantes.

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viernes, 27 de mayo de 2011

Chicken Breasts With Honey Mustard/ Pechurinas con salsa de Miel y mostaza

Ingredients:

 4 skinless, boneless chicken breasts
1 cup all-purpose flour
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
3/4 cup of milk
1 cup vegetable oil for frying

HONEY MUSTARD:  1/2 cup honey + 1/4 cup Dijon Mustard

First we´ll cut the chicken into tiny strips and we´ll mix  the flour, salt and pepper in a shallow bowl..  Dip the chicken in milk and roll in flour mixture to coat well.  Place the chicken on waxed paper.  Pour 1/4 inch of oil into a large heavy skillet and heat over medium-high heat to 350 F; then divide chicken into batches and fry until golden brown.

Ingredientes:

4 Pechugas de pollo sin hueso
1 taza de harina de trigo
1/2 cdta de sal
1/4 cdta de pimienta
3/4 taza de leche
1 Taza de Aceite de freír
Para la salsa de Miel y Mostaza:  1/2 taza de miel y 1/4 taza de mostaza dijon, las cuales hay que mezclar al menos con un día o dos de antelación

Cortaremos las pechugas en trocitos y pasaremos primero por la leche y luego por la mezcla de la harina para luego proceder a freír en aceite bien caliente hasta que las mismas estén doradas y crocantes.

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